NOVIO TALENT CUP PARTNERS

NTC BUSINESS CLUB


Als ondernemer in Nijmegen, ben je ongetwijfeld geïnteresseerd in het stimuleren van de jeugdontwikkeling in onze stad en tegelijkertijd het vergroten van de zichtbaarheid van je bedrijf. De NOVIO TALENT CUP biedt u de ideale gelegenheid om dit te bereiken!

NTC BUSINESS CLUB

Word lid van de NOVIO TALENT CUP BUSINESS CLUB en koppel jouw bedrijfsnaam aan dit fascinerende evenement, terwijl je tevens bijdraagt aan de ontwikkeling van jong talent bij NEC en in onze prachtige stad Nijmegen. Door de jeugd in onze stad te inspireren, moedigen we hen aan om deel te nemen aan een internationaal sportevenement. Als bedrijf dat dit toernooi ondersteunt, toon je jouw betrokkenheid bij NEC, de stad Nijmegen en de gezonde ontwikkeling van de jeugd in onze gemeenschap.

Bovendien biedt de NOVIO TALENT CUP BUSINESS CLUB een uitstekende gelegenheid om de samenwerking tussen diverse voetbalinitiatieven in onze stad te versterken.
De NOVIO TALENT CUP zelf vertegenwoordigt een unieke kans om onze stad internationaal op de kaart te zetten als gastheer voor voetbal- en sportevenementen van wereldklasse. Bedrijven die dit toernooi ondersteunen, krijgen de kans om hun naam en merk te promoten en te laten zien dat ze betrokken zijn bij zowel de ontwikkeling van de jeugd als de rijke geschiedenis van de oudste stad van Nederland.

Ik wil Sponsor en lid worden van de NTC Business Club

Vul het formulier in en we nemen snel contact met u op

  TOURNAMENT ORGANISATION

  Amir Hashemi - Project Director
  Amir Hashemi

  Project Director

  Hengameh Hashemi - CEO
  Hengameh Mo

  CEO

  Daan Disveld

  Manager Operations

  Jeroen Gosgens
  Jeroen Gösgens

  Strategic Advisor

  Milos Mitrovic
  Milos Mitrovic

  Sponsoring& Marketing

  Aria Hashemi
  Aria Hashemi

  Sponsoring & Marketing