WORD VRIJWILLIGER VOOR HET
NOVIO TALENT CUP MEI 31, 1 EN 2 JUNI 2024

NEC INTERNATIONAL U16 TOURNAMENT

Beste voetballiefhebber,

Wij zijn verheugd om je uit te nodigen om deel uit te maken van het NOVIO TALENT CUP, een van de meest fascinerende jeugdvoetbaltoernooien in de regio. Dit toernooi brengt jonge getalenteerde voetballers van over de hele wereld samen en biedt hen een podium om hun vaardigheden te laten zien en hun dromen na te jagen.
Om dit evenement tot een groot succes te maken, hebben we jouw hulp nodig! We zijn op zoek naar toegewijde vrijwilligers die bereid zijn hun tijd en energie te investeren om dit toernooi vlekkeloos te laten verlopen. Jouw bijdrage kan een verschil maken en zal zeer worden gewaardeerd.

Hoe kun je ons helpen?
We hebben vrijwilligers nodig in verschillende rollen en capaciteiten. Of je nu een voetbalfanaat bent, een organisatorisch talent hebt, of gewoon wilt bijdragen aan een geweldig evenement, er is zeker een rol die bij jou past. Hier zijn enkele van de mogelijke taken:

Hoe kun je je aanmelden?
Wil je deel uitmaken van ons enthousiaste team van vrijwilligers en bijdragen aan het succes van het NOVIO TALENT CUP? Vul alsjeblieft het onderstaande formulier in en geef aan in welke rol je ons kunt helpen. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om de details te bespreken.

Samen kunnen we van het NOVIO TALENT CUP een onvergetelijk evenement maken!

Met sportieve groeten,
Organisatie Team:
NOVIO TALENT CUP

Aanmeldingsformulier Vrijwilliger NOVIO TALENT CUP 2024