SPONSOR EN LID WORDEN VAN
NOVIO TALENT CUP BUSINESS CLUB

Als ondernemer in Nijmegen, ben je ongetwijfeld geïnteresseerd in het stimuleren van de jeugdontwikkeling in onze stad en tegelijkertijd het vergroten van de zichtbaarheid van je bedrijf. Goed nieuws: de NOVIO TALENT CUP biedt jou de ideale gelegenheid om dit te bereiken!
Dit vooraanstaande evenement vindt plaats van 31 mei tot 2 juni bij NEC in Nijmegen en trekt topvoetbalteams van zowel nationaal als internationaal niveau aan, waaronder mogelijk topteams zoals Manchester United, Bayern München, Club Brugge, en natuurlijk NEC, samen met andere vooraanstaande Nederlandse teams.

Word lid van de NOVIO TALENT CUP BUSINESS CLUB en koppel jouw bedrijfsnaam aan dit opwindende evenement, terwijl je tevens bijdraagt aan de ontwikkeling van jong talent bij NEC en in onze prachtige stad Nijmegen. Door de jeugd in onze stad te inspireren, moedigen we hen aan om deel te nemen aan een internationaal sportevenement. Als bedrijf dat dit toernooi ondersteunt, toon je jouw betrokkenheid bij NEC, de stad Nijmegen en de gezonde ontwikkeling van de jeugd in onze gemeenschap.
Bovendien biedt de NOVIO TALENT CUP BUSINESS CLUB een uitstekende gelegenheid om de samenwerking tussen diverse voetbalinitiatieven in onze stad te versterken. De NOVIO TALENT CUP zelf vertegenwoordigt een unieke kans om onze stad internationaal op de kaart te zetten als gastheer voor voetbal- en sportevenementen van wereldklasse. Bedrijven die dit toernooi ondersteunen, krijgen de kans om hun naam en merk te promoten en te laten zien dat ze betrokken zijn bij zowel de ontwikkeling van de jeugd als de rijke geschiedenis van de oudste stad van Nederland.

Ik wil Sponsor en lid worden van de NTC Business Club

Vul het formulier in en we nemen snel contact met u op